Két dolog apropóján küldjük ezt a levelet a Hemokromatózisos Betegek Egyesületének nevében.

Idő‘rendben első‘ a november 17-én megrendezésre kerülő‘  Betegoktatók és Egészségnevelő‘k III. Országos Versenye.  A versenyen egészségügyi szakemberek vesznek részt  laikusoknak szóló, felvilágosító-nevelő‘ elő‘adásokkal, melyek bárki számára élvezhető‘k, érthető‘k és megjegyezhető‘k.

Legkedveltebb elő‘adó párosunk: Dr. Várkonyi Judit hematológus és Töreky Ilona dietetikus benevezett erre a versenyre, amely teljesen nyilvános. Az elő‘döntő‘  2012. november 17-én (szombat)  az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI)  Budapest, Szanatórium u. 19. alatt zajlik délelő‘tt 10 órától.  A doktornő‘ék a délutáni, 13:00-16:00 órás szakaszban fognak szerepelni. Egy-egy elő‘adásra 10 percet kapnak az elő‘adók.

A közönségnek is komoly szerep jut: a korábbi versenyeken közönségdíjat is osztottak. Feltétlen jöjjön el Ön is drukkolni:  Budakeszihez érve az első‘ utcán jobbra kell menni (a Vadaspark bejárata felé), itt található az utca végén az OORI.

Kérjük, akinek belefér az életébe, jöjjön el drukkolni Dr Várkonyi Juditnak és Töreky Ilonának! Várjuk a SZURKOLÓKAT!

Ha valaki tudna digitális fotókat ill. digitális videó felvételt készíteni a honlap számára, sokat segítene!

A verseny helyszíne:


Nagyobb térképre váltás

 

A második témánk a HBE szokásos novemberi találkozója: november 30-án, pénteken délután 3-kor lesz a betegtalálkozók szokásos helyszínén (Budapest XII. Kútvölgyi út 4.). Ezen a betegtalálkozón bárki részt vehet, kérjük, hogy lehető‘ség szerint jelenjen meg Ön is! Tervezzük, hogy rövid ismerkedést is tartunk a betegekkel, és szeretnénk néhány dolgot az egyesülettel kapcsolatban is megbeszélni. Természetesen Dr. Várkonyi Judit és Töreky Ilona is jelen lesz, elő‘ad és kérdéseinkre válaszolnak. Ha Önnek további kérése, kérdése, ötlete van, kérjük, jelezze!

 

Üdvözlettel:

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete