Kedves Olvasó!

Szeretnénk Önt idő‘ben emlékeztetni, hogy a Hemokromatózisos Betegek Egyesületének szokásos márciusi találkozója  2013. március 22-én, pénteken délután 3-kor lesz a betegtalálkozók szokásos helyszínén (Budapest XII. Kútvölgyi út 4.). A dátumszabály szerint március 29. lenne az aktuális idő‘pont, ez a nap azonban nagypéntek, emiatt egy héttel korábbra tettük a találkozónkat.

Ezen a betegtalálkozón bárki részt vehet, kérjük, hogy lehető‘ség szerint jelenjen meg Ön is, esetleg családtagjai is! Az egyesület mőąköd(tet)ésével kapcsolatban néhány dolgot meg kell beszélnünk. Dr. Várkonyi Judit, Töreky Ilona és Dr. Kun Levente elő‘adóként is részt vesz, kérdéseinkre válaszolnak. Ha Önnek további kérése, kérdése, ötlete van a találkozó tartalmára vonatkozóan, kérjük, jelezze!

Amennyiben Ön  nem töltött ki korábban belépési nyilatkozat nyomtatványt, és ugyan regisztrált a hemokromatozis.hu honlapon, de még nem töltötte ki a belépési nyilatkozatot, kérjük, kattintson ide, és töltse ki! Ezzel az adminisztrációt teszi egyszerőąbbé! Köszönjük!
Üdvözlettel:

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete