Kedves Olvasó!

Két beszámoló és sok fotó is megjelent honlapunkon a június 7-én délután megrendezett Hemokromatózis Világnap eseményeirő‘l. Egyiket honlapunk szerkesztő‘je írta, a másikat Várkonyi doktornő‘. Olvassa el Ön is, címlapunkon olvashatók! Igazán tartalmas, érdekes találkozó volt, melynek meglepetése az volt, hogy Mészöly Kálmán lesz Egyesületünk "arca".  A reumatológus elő‘adása is fontos tudnivalókkal szolgált. Várkonyi doktornő‘ és genetikus meghívott elő‘adónk a hemokromatózissal kapcsolatos ismereteinket bő‘vítették. Az OVSZ képviselő‘je is eljött, érdekes vita alakult ki a lebocsátott vér kidobása kapcsán.

Dr. Kun Leventének nagy szerepe van abban, hogy Egyesületünk a Nemzeti Betegfórum tagjaként, annak vezető‘ testületébe, a 30 tagú Választmányba is bekerült.

Mindezek olvashatók, képi illusztrációkkal honlapunkon!

Szeretnénk felkérni azokat a tagjainkat, akik még nem fizették be az idei tagdíjat, szíveskedjenek 1000 Ft-ot átutalni az Egyesület

11702043-20003153


számú számlájára. A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a befizető‘ tag nevét. Ha nem tud bármi okból utalni, bármely OTP fiókban befizetheti erre a számlára a pénzt. Ebben az esetben is kérjük a név feltüntetését a megjegyzés rovatban!

Legközelebb novemberben lesz évi rendes betegtalálkozó, addig kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat. Az új információ rendszerint az Üzenő‘fal/HBE Tagok Fóruma  menüben is megjelenik, valamint a bármely lap alján látható "Friss hírek" modul a legutóbb felkerült cikkeket sorolja fel, ezzel is könnyítve a honlapon megjelenő‘ friss hírek követését.

Bátorítani szeretném a tagtársakat, használják bátran a honlapot. Kéréseket, gondolatokat közölhetnek az üzenő‘falon, ha bejelentkeznek.

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete