Kedves Olvasónk!

Szeretnénk Önt idő‘ben emlékeztetni, hogy a Hemokromatózisos Betegek Egyesületének szokásos tavaszi találkozója  2014. március 28-án, pénteken délután 3-kor lesz a betegtalálkozók szokásos helyszínén (Budapest XII. Kútvölgyi út 4.).

Ezen a betegtalálkozón bárki részt vehet; kérjük, hogy lehető‘ség szerint jelenjen meg Ön is, esetleg családtagjai is!

 

Dr. Várkonyi Judit, Töreky Ilona és Dr. Kun Levente elő‘adóként is részt vesz, kérdéseinkre válaszolnak. Egyesületünk novemberben megválasztott új elnöksége is szeretne bemutatkozni a tagságnak. Tagtársaink kezdeményezése is napirenden lesz, új hírek és események várhatók.
Ha Önnek további kérése, kérdése, ötlete van a találkozó tartalmára vonatkozóan, kérjük, jelezze!

Amennyiben Ön  nem töltött ki korábban belépési nyilatkozat nyomtatványt, és ugyan regisztrált a hemokromatozis.hu honlapon, de még nem töltötte ki a belépési nyilatkozatot, kérjük, kattintson ide, és töltse ki! Ezzel az adminisztrációt teszi egyszerőąbbé! Köszönjük!

Amennyiben még nem fizette be a tagdíját (1000 Ft/év), kérjük, mielő‘bb fizesse be, lehető‘leg banki átutalással, vagy OTP bankfiókban készpénzes befizetéssel az Egyesület  11702043-20003153 számú számlájára. A közlemény rovatban kérjük az egyesületi tag nevét feltüntetni. Amennyiben már befizette az tagdíját, ezt a kérést hagyja figyelmen kívül.

Egyben kérjük, hogy környezete, ismerő‘sei körében is terjessze: a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlását kérjük Egyesületünk részére. A felajánláshoz az adataink:
Adószámunk: 18263972-1-43
Bankszámla számunk: 11702043-20003153
Nevünk: Hemokromatózisos Betegek Egyesülete
Címünk: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 4.

Kísérje figyelemmel honlapunkat! Az alsó sávban mindig megjelenik a legfrissebb hírekre mutató link, így tudja legkönnyebben követni a változásokat. Az üzenő‘falon pedig az aktualitások jelennek meg. Ötleteket, javaslatokat örömmel fogadunk!


Üdvözlettel:

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete