Kedves Olvasó

!
Tisztelettel emlékeztetem arra, hogy a Hemokromatózisos Betegek Egyesülete 2014. június 6-án, pénteken, délután 15:00 órakor Hemokromatózis Világnapi találkozót tart. Immár ez lesz a negyedik világnapi rendezvényünk, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklő‘dő‘t. Hozza el családtagjait is, hogy ő‘k is megismerjék a hemokromatózissal kapcsolatos legújabb információkat.

Lesznek meghívott vendégeink, és a tagság ötleteit is örömmel fogadjuk!
Helyszín: Budapest, Kútvölgyi út 4., a kórház földszinti elő‘adóterme.


Idő‘pont: 2014. június 6., péntek 15:00h

További info: http://www.hemokromatozis.hu

 

-Kérem, híreszteljék a találkozót és a honlap elérhető‘ségét mindenütt; facebookon, iwiw-en, és minden közösségi oldalon; szóban és írásban...mindenhogyan! Az alábbi linkre kattintva ajánlhatja Ön is a facebookon, a baloldalon levő‘ facebook Recommend-re kattintva.

Megalakult a facebook Hemokromatózisos Betegek Egyesülete oldal. Ez a csoport lényegében egyesületünket képviseli. Ha Ön tagja a facebook-közösségnek, egy like-kal híresztelheti munkánkat. Eddig 2 megosztás következtében 130 ember látta a világnapi meghívónkat. Keresse meg Ön is oldalunkat: https://www.facebook.com/hemokromatozis

- Aki tavaly részt vett a világnapi rendezvényünkön, emlékezhet rá, komoly vita kerekedett a HH betegektő‘l levett vér felhasználhatóságával kapcsolatban. Most Dr. Várkonyi Judit járt az OVSZ-ben, és vetette fel újra a kérdést. Olvassa el a doktornő‘ beszámolóját honlapunkon!

- Az egyesület fogadhat szja 1% felajánlásokat. Kérjük, hogy személyi jövedelemadó bevallásakor a civil szervezetek számára felajánlható 1%-ot ajánlják fel egyesületünknek! Adószámunk:

 18263972-1-43 

 

További információ honlapunkon.

 

Várjuk Önöket nagy tisztelettel!

 

Üdvözlettel:

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete