Kedves Érdeklődő, Kedves HBE Tag!

 

             


A Hemokromatózisos Betegek Egyesülete 2015. június 5-én délután 15:00 órakor Hemokromatózis Világnapi találkozót tart. Immár ez lesz az ötödik világnapi rendezvényünk, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Hozza el családtagjait is, hogy ők is megismerjék a hemokromatózissal kapcsolatos információkat, valamint egyesületünket.

A program még szervezés alatt van, ezt az értesítést azért küldjük, hogy beírja Ön is a naptárába az eseményt, és úgy szervezhesse a dolgait, hogy el tudjon jönni a rendezvényünkre.

Helyszín: Budapest, Kútvölgyi út 4., a kórház földszinti előadóterme.

Időpont: 2015. június 5., péntek 15:00h

További info: http://www.hemokromatozis.hu

-Kérjük, híreszteljék a találkozót mindenütt; facebookon, iwiw-en, és minden közösségi oldalon; szóban és írásban...

 

Május 20. az szja bevallás határideje. Mivel a befizetett adó civilek részére felajánlható 1%-áról bármikor lehet rendelkezni, a bevallás beadásától függetlenül is, kérjük, hogy mennyiben ez lehetséges, ajánlják fel egyesületünk részére ezt az 1%-ot.

Nyomtatható formában itt található a rendelkező nyilatkozat, kitöltve egyesületünk adószámával.

Legfontosabb, lényegében egyetlen szabály, hogy amennyiben önállóan, postán adja fel a nyilatkozatot, akkor feltétlenül írja rá a borítékra az adóazonosító jelét (adószámát). A felajánlásra vonatkozó szabályokról, a beküldési módokról is olvashat honlapunkon:

http://hemokromatozis.hu/index.php/hirek/117-varjuk-az-oenoek-felajanlasait

Egyesületünk adószáma: 18263972-1-43

Az előző két évben 39 ezer, illetve 107 ezer Ft folyt be az adóhivataltól. Mindenkinek nagyon köszönjük az 1% felajánlását Ezt a pénzt alapvető dolgaink beszerzésére fordítjuk, illetve az egyesület honlapjának regisztrálására és tárhely-szolgáltatására költjük. A 2013-as pénzügyi beszámolót honlapunkon találják, a 2014-es is hamarosan felkerül.

 

Üdvözlettel:

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete

1125 Budapest, Kútvölgyi út 4.

www.hemokromatozis.hu