Tisztelt Tagtársunk!

 

Egyesületünk taggyűlése 2015. november 27-én, pénteken délután 3  (15:00) órakor lesz a Kútvölgyi út 4-ben, a földszinti előadóban. Amennyiben a megjelentek száma nem éri el az 50%+1 főt, a taggyűlést 15:15-re ismételten összehívjuk, és ez a jelenlévők számától függetlenül határozatképes lesz.

Napirendi pontok:

1. Egyesületünk elnökségébe egy új tagot kell választani, mert az eddigi elnök-helyettes, Csóti Pál lemondott tisztségéről.

2. Az Egyesület új Alapszabályának ismertetése és szavazás annak elfogadásáról:

Minden egyesület és alapítvány köteles legkésőbb 2016. március 15-ig benyújtani az új PTK-nak megfelelően átfogalmazott Alapszabályát. Mivel Egyesületünk legközelebbi ülése március végén van, most meg kell szavaznunk az új alapszabályt, hogy megfeleljünk a rendelkezésnek. Emiatt nagyon fontos, hogy minden tagunk megjelenjen, mert mindenki által aláírt taglistát is kell mellékelnünk a bíróságra beadandó iratokhoz, ezért kérjük, lehetőség szerint Ön is jelenjen meg! A módosítás alkalmat ad arra, hogy tagjaink véleménye is megjelenhessen a szabályzatban. Ezért a módosításokat is tartalmazó szabályt a http://www.hemokromatozis.hu/docs/Alapszabaly_uj.pdf címen Ön is el tudja olvasni. Ez a tartalom a további változtatások miatt időnként aktualizálva lesz. Kérjük, Ön is vegyen részt tevékenyen az új alapszabály módosításában, segítsen megfogalmazni az egyesület működésével kapcsolatos célok, igények és javaslatok sorát! Javaslatait erre a levélre válaszul, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti.

3. Az októberben, Kölnben rendezett EFAPH ülés eseményeinek rövid ismertetése:

2015. október 16-17-én Kölnben volt ez európai ernyőszervezetünk, az EFAPH éves taggyűlése. Ezen épp új alapszabályt és új vezetőséget és elnökséget választottak 3 évre. 18-án pedig az IAHA, az EFAPH által alapított nemzetközi szervezet tartott hasonló gyűlést.

4. Fényképes beszámoló az elmúlt hónapok eseményeiről (3 egészségnapon voltunk jelen)

 

5. Dr. Várkonyi Judit válaszol a feltett kérdésekre:

Mikor nem jön új beteg a taggyűlésre, nem szükséges a vas anyagcsere elmagyarázása, ezért van idő konkrét kérdések megválaszolására. Amennyiben Ön bármilyen kérdésre szeretne választ kapni a doktornőtől, kérjük, lehetőleg előzőleg tegye fel e-mailben (pl. az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldve). Ezzel időt ad a Doktornőnek a felkészülésre.

 

Ha további javaslata van, amiről a taggyűlésen szeretne beszélni/hallani, jelezze az alábbi címek bármelyikén!

Felhívom a tisztelt Tagtársak figyelmét, hogy az éves tagdíjat, 1000 azaz ezer forintot szíveskedjenek átutalni az egyesület számlájára, vagy a taggyűlésen Mörtl Máriánál befizetni.

Megkérem, amennyiben lehetősége van rá, küldjön olvasási visszaigazolást, mert igazolnunk kell, hogy a tagok megkapták az értesítést a közelgő taggyűlésről. Ez a meghívó a honlapunk címoldalán is megtekinthető lesz a következő 30 napban.

Látogassa rendszeresen honlapunkat, hogy informálva legyen a fontosabb eseményekről. Valamint Facebook oldalunk is várja az Ön látogatását. Ha nem tagja a Facebooknak, ezt az oldalt akkor is láthatja!

 

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete

www.hemokromatozis.hu