Kedves Tagtársunk!

 

 

Megjelent a honlapon a taggyűlésről szóló beszámoló: http://hemokromatozis.hu/index.php/egyesuelet/tudositasok-a-hbe-korabbi-rendezvenyeirol/95-beszamolo-a-2015-novemberi-taggyulesrol

A Haemochromatosis International (HI) szervezet felvett bennünket a tagjai közé. A szervezet honlapja: http://haemochromatosis-international.org/ A honlapon levő beszámolóban erről is olvashatnak.

Egyre többen olvassák Facebook oldalunkat, mely rendszeresen hírt ad minden, minket érintő hírről. Köszönjük, hogy kedveléssel (like) is tovább adják az egyesület hírét!

Végül egy nagyszerű könyvvel szeretnénk megajándékozni minden kedves tagtársunkat! A könyvet  Falus András professzor szerkesztette, címe: Sokszínű egészségtudatosság. A könyv letölthető pdf formátumban itt található:

http://www.rirosz.hu/dokumentumok/sokszinu_egeszsegtudatossag.pdf

Lehet lapozható formátumban interneten olvasgatni: http://issuu.com/rirosz/docs/sokszinu_egeszsegtudatossag/1?e=20315569/31555867

Nagyon hasznos és megszívlelendő tanácsok, javaslatok illetve fontos tudnivalók kaptak helyet a könyvben. A bevezető kicsit keményebb genetikai téma, de a legtöbb fejezet igazán olvasmányos, miközben lényeges információt közöl velünk. Különösen a táplálkozással kapcsolatos fejezetet ajánljuk mindenki figyelmébe!

Olvassák Önök és családtagjaik, barátaik, mindenki; nagyon hasznos és jó könyv.

Ezzel szeretnénk minden kedves olvasónknak nagyon boldog karácsonyi ünnepeket, békés, boldog, sikerekben gazdag új évet kívánni.

Nagyon köszönjük az eddigi munkájukat, támogatásukat, reméljük, a következő évben egyesületünk még sikeresebb munkát tud végezni mindnyájunk érdekében.

 

 
Üdvözlettel:

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete
www.hemokromatozis.hu