Mivel a freemail levelező rendszere nem hajlandó freemail címmel regisztrált tagjaink részére hírlevelünket továbbítani, a honlapon keresztül küldjük Önöknek az ünnepi levelünket:

🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄
🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄

KedvesOlvasónk!

Egy hónapja lezajlott a novemberi közgyűlésünk, melyről részletes beszámolót olvashat a honlapunkon: http://www.hemokromatozis.hu/index.php/egyesuelet/a-hbe-korabbi-rendezvenyei/134-2016-11-25-osszefoglalo-a-kozgyulesrol

Köszönjük, hogy sokan hozták el a Rirosz részére gyűjtött kupakokat!

Kurucz Virág dietetikus előadása, melyet a közgyűlésen  hallhattunk, a következő linken érhető el: www.hemokromatozis.hu/images/stories/2016/kozgyules_1125/HC_Klub_show.ppsx

Az előadás táblázatait a honlapon önállóan is elérhetővé tesszük.

2017 február 25-én, szombaton Debrecenben tartják a Ritka Betegségek Világnapját. Ha Önnek ismerőse van ott, akit érdekelhet a Ritka nap, vagy ha velünk szeretne valaki találkozni, a standunk ott lesz az egyetemi aulában. További híreket a honlapon és a facebook oldalunkon is rendszeresen közlünk ezzel kapcsolatban is. Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Az év végéhez közeledve szeretnénk megköszönni tagtársainknak a támogatásukat, amit számunkra nyújtottak az év során. Kaptunk anyagi és önkéntes munka-beli támogatást (jogi ügyintézés, könyvelés), szakemberektől előadásokat, a SOTE-től termet a rendezvényekhez, mindet nagyon köszönjük!

A közelgő ünnepek kapcsán mindenkinek nagyon kellemes karácsonyt, békés, boldog új évet és jó egészséget kívánunk!
 

Hemokromatózisos Betegek Egyesülete
www.hemokromatozis.hu

🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄
🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄