Kedves Olvasónk !

Legfontosabb hírünk, hogy 2017. március 31-én, pénteken délután 15:00 órakor közgyűlést tartunk a Kútvölgyi út 4-ben, a klinika földszinti előadótermében. A közgyűlés határozatképes, ha azon a tagok 50%-a +1 fő jelen van. Ha a megjelentek száma miatt a közgyűlés határozatképtelen lenne, 2017. március 31-én, pénteken délután 15:15-kor a közgyűlést újra összehívjuk, és ekkor a megjelentek számától függetlenül határozatképesnek tekintendő. Kérjük, már most jegyezze be naptárába a dátumot!
A közgyűlés napirendje:
  1. Beszámoló a 2016-os évről
  2. Pénzügyi beszámoló a 2016-os évről
  3. A 2017-es terv ismertetése
  4. Beszámoló a Ritka Betegségek Világnapjának rendezvényéről, és további érdekes hírek
  5. Kérdések, válaszok Dr. Várkonyi Judittal
  6. Kötetlen beszélgetés, büfé

A Ritka Betegségek Világnapján készült fotóinkat a facebook oldalunkon láthatja, akkor is, ha Ön nem tagja a facebooknak.

A Ritka Világnapon hangzott el Dr. Várkonyi Judit beszélgetése a vasanyagcsere betegségeiről: a vérszegénység és a vastúltelítődés volt a téma a Katolikus Rádió "Recept nélkül" című műsorában. A fél órás beszélgetést meghallgathatja a honlapunkon is szereplő linkre kattintva.

A novemberi közgyűlésen hangzott el Kurucz Virág dietetikus előadása, amely a honlapunkon is elérhető. Köszönjük Kurucz Virágnak a közlés lehetőségét!

Elkezdődött a különféle adónemek szerinti adóbevallások időszaka. Nagyon nagy köszönettel tartozunk azoknak, akik tavaly felajánlották a befizetett adójuk 1%-át egyesületünknek. Kérjük, tegyék ezt meg idén is! Fontos tudnivaló, hogy nem számít, ki hogyan adja be az adóbevallását, az 1%-ról május végéig nyilatkozhat, akár egy külön boríték beküldésével. Az 1% felajánlásának részleteiről honlapunkon találhatnak további információt, de e-mailben is kérdezhetnek, szívesen segítünk!


Kísérje figyelemmel honlapunkat, ha teheti, facebook oldalunkat is; a legfrissebb, bennünket érintő híreket ott megtalálja!
Hemokromatózisos Betegek Egyesülete
www.hemokromatozis.hu