Hegyvidéki Egészségnap szeptember 28-án

 

Szeretettel meghívjuk Önt a MOM Kultúrházba az egészségnapra: többféle szűrővizsgálaton lehet részt venni, tanácsadást kérni, és persze a Hemokromatózisos Betegek Egyesületének standját is meg lehet látogatni. A belépés és a szűrővizsgálatok igénybevétele is ingyenes.

2019. szeptember 28-án, szombaton 10:00 és 15:00 óra között a MOM Kultúrházban, a Csörsz utca 18-ban.
térkép

Önkéntesek jelentkezését várjuk standfelügyeletre!


Vizsgálat zajlik...

Reumatológiai  klinikai vizsgálat zajlik hemokromatózisos betegek ízületi panaszaira vonatkozóan.
A Budai Irgalmasrendi Kórház (BIK) reumatológiai osztályán eddig
 

mindössze 13 fő jelentkezett,


hogy részt vegyen a programban. Szeretnénk felkérni, hogy ha Ön eddig nem tette, jelentkezzen be a vizsgálatba dr. Berényi Zsuzsa reumatológusnál.

3 alkalommal kell időt szakítani a vizsgálatokra:

  1. a kezdő adatfelvétel és a vérvétel (nem kell éhgyomor!) a Budai Irgalmasrendi Kórházban zajlik (II. Árpád Fejedelem útja 7, V. em)
  2. a röntgenfelvételek a Nagyvárad tér 2-ben készülnek, az Országos Közegészségügyi Intézetben
  3. a röntgen lelettel vissza kell menni Berényi doktornőhöz az Irgalmasrendibe.

A reumás panaszokat igény esetén kezelésbe veszik.

Ha nincsenek reumás panaszai, akkor is nagyon érdekes lehet a vizsgálatban való részvétele, hiszen fontos információ nyerhető az Ön adataiból: mikor remélhető a reumás panaszok elmaradása...

A  részletes tájékoztató honlapunkon olvasható, kérjük, olvassa el.
A tájékoztató folyamatosan megújul az aktuális helyzetnek megfelelően. Amennyiben Ön részt venne ebben a fontos vizsgálatban, keresse Berényi doktornőt a 06-30/814-8115 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Kérjük, a reumatológust ne keressék hemokromatózissal kapcsolatos kérdésekkel.

Az itt található kérdőívet töltse ki előre, a megfelelő adatokkal, és vigye magával az első vizsgálatra. Ha a kitöltés gondot okoz, kérjük, jelezze felénk!