Változás!!

Márciusi közgyűlés

A korábban meghirdetett időpont sajnos nem alkalmas, ezért új időpontra hirdetjük meg márciusi közgyűlésünket:

Szeretettel meghívjuk Önt a Hemokromatózisos Betegek Egyesületének következő közgyűlésére

      2020. március 26-án, csütörtökön 16:00 órára

a Kútvölgyi Klinika földszinti előadótermébe. Határozatképtelenség esetén a közgyűlést ugyanott, ugyanaznap 16:15-re ismételten összehívjuk, ez esetben a közgyűlés a jelenlevők számától függetlenül határozatképes.


Rare Marathon

A Ritka Betegségek Világnapjához kapcsolódóan egy 2 napos ötletversenyt rendez a Rirosz. A hét végéig várják fiatalok jelentkezését 35 éves korig. A felsőoktatásban bármilyen képzésben részt vevő hallgatókat (orvosi, egészségügyi, szociális, mérnöki, informatikai, gazdasági, stb. alap, mester és phd) is szeretettel várják! Értékes jutalmakat is kiosztanak a jó ötletek kidolgozóinak!
Eddig kevesen jelentkeztek.
Részletek: https://ritkanap.rirosz.hu/ritka-nap-2020/ritka-marathon-2020Közeleg az adóbevallás időszaka!

2019-ben egyesületünk megtisztelő mértékű 221.722 Ft támogatást kapott Önöktől az adó 1%-ának felajánlásából, melyet ezúton is nagyon köszönünk.

Köszönjük, hogy Ön is segít elérni, hogy egyesületünk figyelemfelkeltő, információ-terjesztő munkáihoz megfelelő anyagi hátteret kapjon.

Kérjük, idén is ajánlja fel adója 1%-át egyesületünk számára! Részletek a honlapunkon. 

Ha kérdése van, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen érdeklődjön, örömmel válaszolunk!
Adószámunk: 18263972-1-43

Nyomtatható 1% rendelkező nyilatkozat 

Bankszámla számunk: 11702043-20003153

Ezt a hírlevelet eredeti formájában itt olvashatja