Kedves Érdeklődő !
Közgyűlésünkre szeretnénk Önt meghívni.A járványhelyzet következtében korábbi székhelyünk, a Kútvölgyi úti Klinika márciusban viharos gyorsasággal át lett helyezve a 1088 Szentkirályi utca 46. szám alá.

(https://semmelweis.hu/belgyogyaszat3/ )

Akkor a közgyűlést elnapoltuk. Most megkaptuk a székhelyhasználati engedélyt az új helyszínre, de a járvány miatt továbbra sem szeretnénk személyesen összehívni a tagokat. Ezért

online közgyűlést

hívunk össze

2020. szeptember 28. hétfő

15:00 órára.


A meghívó linket, melyre kattintva be tudnak lépni a zoom "szobába", a közgyűlés előtti napon fogjuk kiküldeni.  Azért, hogy a közgyűlést már gond nélkül tudjuk lebonyolítani, előzetes "próba" kapcsolódásokat fogunk szervezni, akinek nincs gyakorlata a zoom beszélgetésekben, javasoljuk, jelentkezzen be az előzetes próbák egyikén.

Előre láthatóan jövő héten küldünk meghívót az első előzetes próbára.
A közgyűlés anyagát, a jelentéseket előre el fogjuk küldeni, hogy mindenkinek módja legyen előre elolvasni, így a közgyűlésen már csak átfutjuk, a kérdésekre válaszolunk és szavazunk.

 
 
 
A közgyűlés

tervezett napirendje:
 
  1. Az alapszabályunkat módosítani kell a székhely címének megváltozása miatt.
  2. Az alapszabályba bele kell vennünk az online közgyűlés lehetőségét is.
  3. 2019-es tevékenység beszámoló (Ábele Mária elnök)
  4. 2019-es pénzügyi beszámoló (Mörtl Mária titkár)
  5. 2020-as évre szóló tervek
A fenti pontokban szavaznunk is kell, mert a megszavazott alapszabályt és beszámolót szeptember 30-ig be kell küldenünk a bíróságra.

A közgyűlés gyors lebonyolítása érdekében kérjük, hogy a megadott időpontban jelentkezzen be. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen a bejelentkezők alacsony száma miatt, 5 perccel későbbre (a kapcsolat megszakítása nélkül) a közgyűlést újra összehívjuk, mely  a jelenlevők számától függetlenül határozatképesnek minősül.
 
 
 


Az online közgyűléshez való kapcsolódás mikéntjéről hamarosan egy újabb levél érkezik.
 

Akinek nincs gyakorlata a zoom program használatában, kérjük, olvassa el és próbáljon meg bekapcsolódni a korábbi próba beszélgetésekbe, csak azért, hogy a közgyűlés már akadályok nélkül tudjon lezajlani. Erre a próba kapcsolódásra szintén küldünk meghívó linket, melyre kattintva tud kapcsolódni, és kipróbálni, hogyan működik a program.
A zoom program használható tabletről és okostelefonról is: a próbákon ki fog derülni, ki milyen módon tud csatlakozni.


A program ingyenes verzióját használjuk, amely 40 perc használatot garantál, utána szétkapcsol(hat).
Emiatt a közgyűlés 40 percnél rövidebb lesz, a fennmaradó időben a tagság egymással beszélgethet és megoszthatja problémáit, tapasztalatait. Várunk mindenkit szeretettel!