Korábbi években megszokott volt, hogy tartunk egy közgyűlést az év vége felé. Idén a

járványhelyzet mindent felborított, de ezt a 2. közgyűlést is meg tudjuk tartani: Online! 

2020 december 4-én 15:00 órakor online közgyűlést tartunk. A közgyűlés napirendje:

  1. Beszélgetés Dr. Várkonyi Judittal a rendelés új helyszínéről, a rendelés mikéntjéről az új helyen, a járvány konzekvenciáiról HH kapcsolatában

  2. Beszélgetés a véradásról

  3. Beszámoló újdonságokról

  4. Beszélgetés a terveinkről

  5. Beszélgetés a tagság igénye szerint: várjuk az Önök ötleteit is!

A közgyűlés a márciusi (mely most szeptemberben volt megtartva) gyűléshez hasonlítva kevésbé formális és nincs kötelező feladatunk, ez inkább a közösségi, társasági találkozó. Szeretettel várunk mindenkit! Nem csak a tagságot, érdeklődőket is. Kérem, hogy azok az érdeklődők, akik nem tagjai az egyesületnek, egy rövid e-mailben jelentkezzenek be az info kukac hemokromatozis.hu mailcímen előre.

A közgyűlés elvben kb. 30-40 perc, most sajnos nem kaptunk ingyenes időkibővítést. De ismereteink szerint az ingyenes 40 perc után újra be lehet lépni és folytatni a beszélgetést, ha igény van rá.
A meghívó linket a közgyűlés előtt küldöm mindenkinek, hogy ne felejtsük el a csatlakozást.
Én már várom, hogy újra lássuk egymást, és beszélgethessünk!
Üdvözlettel:
Ábele Mária


Aki még nem használta a zoom programot, az alábbi utasítások segítségével tudja indítani. Ha bármi segítségre van szükség, bátran hívjanak, örömmel segítek: biztosan találunk olyan időpontot, amikor mindketten le tudunk ülni a számítógép elé és beállítjuk a Zoom programot, hangszórót, mikrofont és kamerát (rendszerint semmit sem kell állítani)!

A Zoom

program indítása:
 
  1. Ha számítógépről használja, akkor is legjobb letölteni a programot, de elég a megbeszélés előtt pár perccel indítani a letöltést és bejelentkezni a később küldendő linkkel
  2. A program használható telefonról, illetve tabletről is, bár ezeken az eszközökön a használat kicsit nehézkesebb, de jól működik. Androidos készülékre a Google Play-ből javasoljuk a Zoom alkalmazás előzetes letöltését.  iPhone, iPad esetén az AppStore-ból szintén előzetesen ajánlott letölteni a Zoom-ot.
  3. Megkérek mindenkit, hogy lehetőleg a teljes nevével jelentkezzen be (a program induláskor a "NAME" mezőbe eleve beírja az Ön számítógépen használt nevét, de ez gyakran pl. "admin". Ehelyett kérjük a valódi nevét beírni).
  4. Ha nem ismeri, a zoom használatáról érdemes előzetesen megnézni egy oktató videót, bátorításul, hogy biztosan sikerüljön belépni, használni. Nagyon jól érthető, nagyon egyszerű! Sok videó található a YouTube-on, pl: https://www.youtube.com/watch?v=A_4GmC73wu4 (7 perc).