2023 február 25-én lesz a Ritka Betegségek Világnapja Budapesten


A 2023-as Ritka Napot Budapesten, az EOK-ban (1094 Budapest Tűzoltó utca 37-43) szervezzük meg annyi változással, hogy a Szakmai Konferenciánkat élőben, on-line is figyelemmel tudják majd követni, ha nem tudnak részt venni személyesen a rendezvényen.
A rendezvény ingyenes, de kérjük, hogy regisztráljon: bit.ly/3i7N3q9
További információk folyamatosan a rendezvény honlapján:

https://ritkanap.rirosz.hu/ritka-nap-2023

Várjuk önkéntesek jelentkezését a Hemokromatózisos Betegek Egyesületének standjára! Kérjük, lehetőleg emailben jelentkezzen ÖNKÉNTESnek, megjelölve, a nap mely részében, vagy egész nap tud-e megjelenni.


A RIROSZ és a Roche Hungary Kft. süteménydíszítő versenyt hirdetett.Ha Önnek kedve volna egyesületi tagokkal süteményt sütni és díszíteni, és ezzel a versenybe benevezni, olvassa el a versenykiírást és írjon nekünk, megjelölve, mikor lenne alkalmas a sütés-díszítés. A jelentkezőket összehozzuk...
.
A versenykiírás: https://ritkanap.rirosz.hu/ritka-nap-2023/s%C3%BCtip%C3%A1ly%C3%A1zat-2023


 

Idén a Pécsi Ritka Nap március 4-én lesz megrendezve. Idén is megjelenünk egyesületünk standjával.Várjuk a pécsi rendezvényre is ÖNKÉNTESek jelentkezését!
.
A Pécsi Ritka Nap programja itt olvasható: https://drive.google.com/file/d/1ixUBpVo6OEOySsItA8abEhs_2_LMFcMc/view?usp=sharing