Kedves Olvasók és Pályázók!

Lezárult a 2020. évi FotoFeXpo pályázat magyarországi házivesenyének szavazása.

Köszönjük a pályázóknak, hogy megtiszteltek bennünket a fényképek elkészítésével és beküldésével.

Az idei Hemokromatózis Világhét minden országban online zajlott, a nagyobb szervezettel rendelkező országokban szakemberek készítettek riportokat és podcastokat, cikkeket írtak és grafikákat készítettek. Valamint elindult a nemzetközi ernyőszervezet kezdeményezésében a fotópályázat. Ezért gondoltuk, hogy ha a pályázók nekünk is megküldik a képiket, akkor ezzel mi is egy kis figyelmet tudunk irányítani a hemokromatózisra. Ezért jelent olyan nagy örömöt, hogy 20 kép is érkezett (nem mindenki indult a nemzetközi pályázaton), és 49 szavazatot adtak le a látogatók. Bármennyi képre lehetett szavazni, de kértük, hogy egy személy csak egyszer szavazzon.

Ez a pályázat nagyon váratlanul indult, nem csak mi, de a nemzetközi szervezet sem tudott pályadíjakat kitűzni. De ettől talán még inkább köszönet illeti a pályázókat, mert tényleg csak a versenyért indultak.

A kapott szavazatok szerint:

1. helyen végzett: Rozsdavirág / Készítette: Lénárt Tibor  (20 szavazat)

2.  helyen holtversenyben 17 szavazattal: Tavasz az öreg, rozsdás hordóban - Bonyhád / Készítette: Nagy Gábor Szabolcs
                                     és   Út a halálba - Jeruzsálem / Készítette: Kapin Gabi

3. helyen: Öreg kályhából megmaradt rozsdás ajtó - Bonyhád / Készítette: Nagy Gábor Szabolcs (13 szavazat).

A fotósoknak gratulálunk, köszönjük a képeket, köszönjük a szavazatokat! A beérkezett képekből egy lapozgatós online albumot készítetünk.

Már előre szólunk, hogy fotokiállítást jövőre is szervezünk, ahol újra nagy szeretettel várjuk majd a képeket. A témát később fogjuk meghatározni.