Felhívjuk a szakrendelést igénybe venni kívánók figyelmét, hogy a megnövekedett betegszámra való tekintettel előzetesen kell jelentkezni a szakrendelésre - lehetőleg honlapunkon keresztül, vagy a telefonon a (06-1) 325 11 00 / 57431 számon kérjenek időpontot. Ez nem konkrét időpontot jelent, csak annyit, hogy az adott napon Dr. Várkonyi Judit tudja Önt fogadni! A betegeket érkezési sorrendben szólítják.

Új betegek figyelmébe ajánljuk, hogy az ország minden orvosi egyetemén van hematológiai szakrendelés és genetikai háttér. Emellett a gasztroenterológiai szakrendelés is el tudja látni a hemokromatózisos betegeket. Feltétlenül olvassa el, és csinálja végig az oldalunkon olvasható Sok a vasam, mit tegyek? cikkben felsoroltakat, mielőtt bejelentkezik a szakrendelésre!  Első vizithez háziorvosi beutaló szükséges!

 


Egyesületünk ORSZÁGOS egyesület, mindenhonnan örömmel látjuk a jelentkező tagokat, nem csak a Kútvölgyi úton gondozottakat tömörítjük! Lépjen közénk, segítsen, hogy minden érintettet elérjünk, hogy időben kerüljön kezelésre!