A Hemokromatózisos Betegek Egyesülete

évente kétszer tart betegtalálkozót: minden március és november utolsó péntekén délután 15:00 -kor találkozunk a Semmelweis Egyetem Klinikai tömbjében: Budapest, XII. Kútvölgyi út 4-ben, a szakrendelő épülete feletti kórházi főbejáraton kell bemenni (a térképet lásd lejjebb). A kórház portáján készséggel adnak felvilágosítást az előadóterem helyéről. Ezeken a találkozókon szívesen látunk minden érdeklődőt!

Legközelebb már nem  a Kútvölgyi úton találkozunk, és még nem tudjuk, mikor. Szeptember végéig kell leadnunk a közgyűlés által elfogadott pénzügyi beszámolót az elmúlt évről, tehát mindenképp egy rendkívüli közgyűlés várható a járvány lecsengése után.

A korábbi betegtalálkozókon elhangzottak összefoglalása az Egyesület/Tudósitások a HBE korábbi rendezvényeiről menüpont alatt találhatók.

Betegtalálkozón az egyesületi eseményeken túl Dr. Várkonyi Judit hematológus tart előadást aktualitásokról a hemokromatózis (haemochromatosis) témakörében, válaszol a megjelentek kérdéseire. Minden betegnek tanácsoljuk, hogy jöjjön el a találkozóra, értse meg a betegségét és a kezelés szükségességét, lehetőségeit, valamint a családjára vonatkozó nagyon fontos tudnivalókat.

 

 


Nagyobb térképre váltás