Online közgyűlés 2020. szeptember 28-án

A járványhelyzet következtében korábbi székhelyünk, a Kútvölgyi úti Klinika márciusban viharos gyorsasággal át lett helyezve a 1088 Szentkirályi utca 46. szám alá. (https://semmelweis.hu/belgyogyaszat3/ )

Akkor a közgyűlést elnapoltuk. Most megkaptuk a székhelyhasználati engedélyt az új helyszínre, de a járvány miatt továbbra sem szeretnénk személyesen összehívni a tagokat. Ezért

online közgyűlést hívunk össze  2020. szeptember 28. hétfő 15:00 órára.
 

A közgyűlés tervezett napirendje:
 
  1. Az alapszabályunkat módosítani kell a székhely címének megváltozása miatt.
  2. Az alapszabályba bele kell vennünk az online közgyűlés lehetőségét is.
  3. 2019-es tevékenység beszámoló (Ábele Mária elnök)
  4. 2019-es pénzügyi beszámoló (Mörtl Mária titkár)
  5. 2020-as évre szóló tervek

A fenti pontokban szavaznunk is kell, mert a megszavazott alapszabályt és beszámolót szeptember 30-ig be kell küldenünk a bíróságra.

A közgyűlés gyors lebonyolítása érdekében kérjük, hogy a megadott időpontban jelentkezzen be. Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen a bejelentkezők alacsony száma miatt, 5 perccel későbbre (a kapcsolat megszakítása nélkül) a közgyűlést újra összehívjuk, mely  a jelenlevők számától függetlenül határozatképesnek minősül.

Az online közgyűléshez való kapcsolódás mikéntjéről hamarosan egy újabb levél érkezik.

A meghívó linket, melyre kattintva be tudnak lépni a zoom "szobába", a közgyűlés előtti napon fogjuk kiküldeni tagjainknak.  Azért, hogy a közgyűlést már gond nélkül tudjuk lebonyolítani, előzetes "próba" kapcsolódásokat fogunk szervezni, akinek nincs gyakorlata a zoom beszélgetésekben, javasoljuk, jelentkezzen be az előzetes próbák egyikén.Kérjük, a kapott maileket figyeljék, hogy be tudjanak lépni. 

Előre láthatóan jövő héten küldünk meghívót az első előzetes próbára.
A közgyűlés anyagát, a jelentéseket előre el fogjuk küldeni, hogy mindenkinek módja legyen előre elolvasni, így a közgyűlésen már csak átfutjuk, a kérdésekre válaszolunk és szavazunk.

Akinek nincs gyakorlata a zoom program használatában, kérjük, próbáljon meg bekapcsolódni a próba beszélgetésekbe, csak azért, hogy a közgyűlés már akadályok nélkül tudjon lezajlani. Erre a próba kapcsolódásra szintén küldünk meghívó linket, melyre kattintva tud kapcsolódni, és kipróbálni, hogyan működik a program.
A zoom program használható tabletről és okostelefonról is: a próbákon ki fog derülni, ki milyen módon tud csatlakozni.

A fennmaradó időben a tagság egymással beszélgethet és megoszthatja problémáit, tapasztalatait. Reményeink szerint Várkonyi doktornő is csatlakozik, és lehet tőle kérdezni. Várunk mindenkit szeretettel!