Tisztújító közgyűlés 2021. november 12-én 15:00-kor online

Kedves Érdeklődő !

Szeretettel meghívjuk Önt 2021. november 12-én 15:00 órakor tartandó online közgyűlésünkre, melynek fő témája az egyesület vezetőségének megválasztása.
Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen a bejelentkezők alacsony száma miatt, 5 perccel későbbre (a kapcsolat megszakítása nélkül) a közgyűlést újra összehívjuk, mely  a jelenlevők számától függetlenül határozatképesnek minősül.

A vezetőségbe jelöltek:

Elnök: Ábele Mária
Titkár: Mörtl Mária
Elnökhelyettes: Csiki Károly
Mindhárman nyilatkoztak, hogy vállalják a vezetőségi tagságot a következő időszakra (3 év). Amennyiben Ön jelölni kíván valakit bármely pozícióra, kérjük, emailben küldje el a jelölt nevét az címre, hogy megjelentethessük a jelöltek közt honlapunkon.
A szavazásról
Az alapszabály szerint az online jelenlevők kézfeltartással, chat (párbeszéd) ablakba való beírással vagy szóban szavazhatnak. Aki nem tud részt venni a közgyűlésen, de a közgyűlés előtt beküldi szavazatát az címre, azt is elfogadjuk. Részletek a november elején érkező levélben lesznek erről.
A közgyűlés napirendje:

  1. Üdvözlés
  2. Jelöltek rövid bemutatkozása
  3. Szavazás
  4. Kötetlen beszélgetés
Bejelentkezés a közgyűlésre

A közgyűlést Zoom alkalmazással fogjuk megrendezni, melyhez a bejelentkezési linket egy későbbi emailben fogjuk elküldeni. Kérjük, figyeljék a postaládájukat november elején! Ha szeretnének előzetesen segítséget kérni a Zoom használatához, jelezzék emailben, küldjenek egy telefonszámot, amin elérjük Önt, és számítógép előtt ülve, telefonon egyeztetve megtanulhatja a szoftver használatát.

Köszönjük az 1% felajánlásokat!
Egyesületünk 121 393 Ft támogatást kapott az szja 1% felajánlásokból. Nagyon köszönjük minden adakozónak!
Azt gondoljuk, hogy a tavaly megváltozott adószámunk okozhatott gondot a felajánláskor. Kérjük, hogy a honlapon található számra küldjék a felajánlásokat, és hívják fel ismerőseik figyelmét is, hogy megváltozott az adószám, ne a korábbi számot írják be a felajánlásba, mert akkor sajnos nem kapjuk meg az összeget.
Adószámunk: 18263972-1-42

Üdvözlettel:
Hemokromatózisos Betegek Egyesülete